Spaghettifestijn vrijdag 1.02

De directie, vriendenkring, de ouderraad en het personeel van GO! Campus Herzele hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen op het jaarlijks spaghettifestijn. Op het menu staat ook vegetarische spaghetti.

Kaarten kunnen telefonisch gereserveerd worden op het nummer 053/62.23.71 of via e-mail: info@atheneum-herzele.be .

De kaarten liggen klaar aan de kassa en worden daar afgerekend.

Volwassene € 10 – kind (< 12 jaar) € 7 – kind (< 7 jaar) €0

Wij kijken uit naar uw komst!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

GO! De Trampoline

GO! De Trampoline is een innovatieve school, ingebed op een campus waar ook secundair onderwijs wordt aangeboden.

Wij zetten als school sterk in op de taalontwikkeling van onze kinderen. We starten met het aanbieden van de letters in onze 3de kleuterklas, uiteraard op een speelse manier. Op die manier ontwikkelen we een grote lees- en schrijfgierigheid. Onze kleuters starten dan ook met een grote voorsprong in het 1ste leerjaar. We zetten enorm in op (voor)lezen vanaf de start in de peuterklas. Elk kleuterthema start vanuit een prentenboek waaruit dagelijks wordt voorgelezen. Maar het houdt niet op bij de kleuterklas, ook in de lagere klassen wordt er meermaals per week (voor)gelezen.
Ook de taalontwikkeling van het Engels en Frans verliezen we niet uit het oog. We starten met taalinitiatie Frans en Engels in onze 3de kleuterklas op een creatieve manier. Onze leerlingen in het 5de leerjaar bouwden al een grote woordenschat op bij de start van de échte lessen Frans. Onze leerlingen in het 6de leerjaar kunnen met een Engelse bagage starten in het secundair onderwijs. Dit geeft hen een voorsprong tov leerlingen die instromen vanuit andere scholen.