Afbeeldingsresultaat voor eetfestijn

De directie, de Vriendenkring, het personeel, het oudercomité en de leerlingen van GO! Campus Herzele nodigen u uit op ons jaarlijks eetfestijn. De opbrengst wordt volledig aangewend voor de pedagogische projecten van de campus.

U bent van harte welkom in ons schoolrestaurant op zondag 18 november 2018 van 11.30 uur tot 14.30 uur.

Op het menu staan varkenshaasje met de keuze natuur, champignon of provençaal en kabeljauwhaasje met botersaus. Voor wie dit niet lust zijn er ook balletjes in tomatensaus. Alles wordt geserveerd met frietjes en wordt vers bereid in ons schoolrestaurant. Volwassenen betalen 15 euro, kinderen (6 tem 12 jaar) betalen 8 euro. Onze Trampoline-kleuters kunnen gratis aanschuiven, andere kleuters betalen 4 euro.

Kaarten kunnen telefonisch gereserveerd worden op het nummer 053/62.23.71 of via e-mail: info@atheneum-herzele.be.