SCHOOLFEEST 2/06

Dit jaar nodigen wij u feestelijk uit op ons schoolfeest. We kozen dit jaar immers voor het thema ‘Oscars‘.

We verwelkomen u graag vanaf 11u30 voor onze BBQ (ook vegetarisch alternatief).

De deuren voor de show gaan open om 14u30.

Voor meer uitleg en om kaarten te reserveren: Uitnodiging schoolfeest 2018.

SPAGHETTIAVOND 2/02

Wij hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen op vrijdag 2 februari van 18u30 tot 21u00 voor onze jaarlijkse spaghettiavond. Er is ook vegetarische spaghetti verkrijgbaar.

Kaarten kunnen telefonisch gereserveerd worden op het nummer 053/62.23.71 bij het onthaal of via e-mail: info@atheneum-herzele.be. De kaarten liggen klaar aan de kassa en worden daar afgerekend.

Brief uitnodiging spaghettifestijn 2018

Wij kijken uit naar uw komst!

KERSTMARKT 21/12 

De warmste week – Samen leren samenleven

Op donderdag 21 december verandert onze refter en binnentuin in een gezellige kerstmarkt.

Ons oudercomité biedt een waaier aan natjes en droogjes aan: gluhwein, warme chocolademelk, hasseltse koffie, citroenjenever, croque monsieurs, vers gebakken wafels, soep met balletjes, …

De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar verkopen de kerstknutsels van de leerlingen t.v.v. de warmste week, leefboerderij De Kanteling in Herzele.

SINTERKLAASONTBIJT 6/12

We verwelkomen de Sint met een lekker verjaardagsontbijt. De week ervoor bleven er bij ons op school al Pieten slapen. Wil je weten hoe dat komt? Schrijf dan zeker in voor ons Sinterklaasfeest via info@bsgodetrampoline.be

DROMENDAG – OPENDEURDAG 22/04Kaart met gedicht Ik droom jou:

Droom je mee met ons?

Kom naar onze dromendag op 22 april van 13u30 tot 17u30.

Leer onze school kennen en droom grote dromen!

 

Postkaart opendeurdag 22.04-page-001Postkaart opendeurdag 22.04-page-002

LETTERFEEST – BOEKENBEURS 10/03

De maand Afbeeldingsresultaat voor jeudboekenmaandmaart staat volledig in het teken van boeken. Van 1 tot 31 maart neemt GO! BS De Trampoline deel aan de jeugdboekenmaand.

We willen deze maand feestelijk inzetten met een echt ‘Letterfeest’. Op vrijdag 10 maart verandert onze kleuterzaal in een boekhandel. Van 15u tot 19u staan onze deuren wagenwijd open om te komen snuisteren in de boeken en deze eventueel aan te kopen. Daarnaast kan je een kijkje komen nemen in onze kleuterklassen en lagere klassen en gezellig kletsen aan onze bar. Dicht Erbij: Papier:

Ken je onze school nog niet? Kom dan zeker langs op deze snuffelavond. De peuterjuf staat klaar om de mama’s, papa’s en peuters te verwelkomen!

Vraag zeker naar onze gratis snuffelkofferfoto-snuffelkoffer