Snuffeldag op zondag 13 oktober

Wil je onze school komen ontdekken? Je kan op elk moment een afspraak voor maken via info@bsgodetrampoline of 053/60 71 20 – 0470/66 36 51. We maken graag tijd voor een rondleiding.

Daarnaast organiseren we elk jaar 2 snuffeldagen specifiek voor onze Trampoline (kleuter en lager) en een opendeurdag voor de hele campus (ook het secundair onderwijs).

Eetfestijn op zondag 17 november

De directie, de Vriendenkring, het personeel, het oudercomité en de leerlingen van  campus Herzele nodigen u vriendelijk uit op dit festijn. De opbrengst wordt volledig aangewend voor de pedagogische projecten van de campus.

U bent van harte welkom in ons schoolrestaurant op zondag 17 november van 11.30 uur tot 14.30 uur.

Op het menu staan traditiegetrouw varkenshaasje en kabeljauwhaasje. Voor wie dit niet lust zijn er ook balletjes in tomatensaus. Alles wordt geserveerd met frietjes en wordt vers bereid in ons schoolrestaurant. Kaarten voor volwassenen kosten 15 euro en kinderkaarten 8 euro.

De inschrijven worden geopend vanaf november. U kan kaarten reserveren via info@atheneum-herzele.be of 053/60 71 20.

Spaghettiavond op vrijdag 31 januari

De directie, vriendenkring, het oudercomité en het personeel van GO! Campus Herzele hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen op het jaarlijks spaghettifestijn op vrijdag 31 januari van 18u30 tot 21u00.

Naast onze traditionele spaghetti bolognese voorzien we ook een vegetarisch alternatief. U kan kaarten bestellen voor volwassenen aan 10 euro en voor kinderen aan 7 euro.

Inschrijven kan vanaf maandag 6 januari. U kan kaarten reserveren via info@atheneum-herzele.be of 053/60 71 20.

Opendeurdag op zaterdag 28 maart

Op zaterdag 28 maart zetten GO! Atheneum Herzele, de KAZ-klas en GO! basisschool De Trampoline de deuren open. Een ideale dag om naast de formele contactmomenten op een andere manier kennis te maken met de school.

Tijdens de opendeurdag kan je leerlingen aan het werk zien en klassen ontdekken.

Via rondleidingen kan je onze schoolwerking ontdekken en je uitleven in uitdagende doe-activiteiten.

Schoolfeest op zaterdag 6 juni

Jaarlijks organiseren we een schoolfeest met optredens van onze leerlingen. Je kan je kind bewonderen op het podium, maar bovenal genieten van een gezellige sfeer met een hap en drank.

Thema 2019-2020: Een school vol verhalen

Snuffelavond op vrijdag 12 juni

Past het niet om tijdens het weekend langs te komen? Ons laatste contactmoment van het schooljaar gaat door op een vrijdagavond. We verwelkomen jullie graag van 16u tot 19u om De Trampoline te ontdekken.